Ponuda

Svakim danom sve je više kompanija i konkurencija je sve veća. Imate samo jednu priliku da ostavite dobar prvi utisak na Vaše potencijalne klijente. Vizit karta govori o Vašem brendu i ona je dobar i efikasan način da impresionirate i održite kontakt sa svojim klijentima. Ali ako je Vaša vizit karta bezlična može samo da ugrozi imidž kompanije. Nema pravila kada je u pitanju dizajn vizit karti. Dozvoljeni su nestandardni oblici, delimični UV lak, matirane, sa zaobljenim ivicama, jednostavne i sofisticirane, važno je da Vas na pravi način izdvoje od drugih.
Flajeri se koriste u marketingu već decenijama i to sa dobrim razlogom. Oni su jedan od najeftinijih načina za masovno reklamiranje. Odlični su za promociju muzičkih koncerata, festivala, radnji, restorana, noćnih klubova, teretana, sportskih klubova i za politički marketing.Flajeri Dizajn flajera treba da bude jednostavan i konkretan, ovde važi pravilo „manje je više“ jer treba da bude jasan na prvi pogled. Nikako ne sme da bude pretrpan informacijama jer to ima odbojan efekat. Ako imate više proizvoda i informacija koje želite da prikažete, da ne bi došlo do zagušenja bolje rešenje je uraditi prospekt. Prospekt je A4 formata, savijen tako da neotvoren deluje kao letak. Standardne veličine flajera su A6 ili A5 formata.
Koverte su vrlo čest vid komunikacije u modernom poslovanju. Mogu biti raznih dimenzija, koverte mogu biti bez prozora, sa levim prozorom i desnim prozorom. Ako se stampa gotova koverta, pri dizajniranju mora se voditi racuna o grajferu (hvataljka na cilindru stamparske masine koji drzi papir prilikom transporta kroz masinu).Grajfer moze biti od 7 mm do 10 mm i u tom delu ne moze biti stampe na gotovoj koverti.
Ova usluga može smanjiti troškove Vašeg poslovanja.
Zašto ne bi iznenadili svoje klijente i drage osobe kvalitetnim persolizovanim čestitkama? One se mogu štampati na raznim vrstama papira, uz dizajn koji će pratiti brend Vaše firme, ostaviće upečatljiv utisak i izdvojiti Vas od drugih.
Svaka kompanija ima potrebu za fasciklama. Dodatni nivo profesionalnosti dobijate kada klijentima predajete dokumentaciju u sopstvenim fasciklama, dizajniranim u skladu sa brendom Fascikle stamparijakompanije, sa vašim logom i podacima.
Blokovska roba moze biti: otpremnice, fakture, profakture, dostavnice, vaučeri, avionske karte, paragon blok, uplatnice, itd. Najčešće se rade u A4, A5 i A6 formatu.
Oni su alternativa rokovnicima, gde na koricama možete detaljnije da predstavite svoj program i delatnost. Kod reklamnih blokova za razliku od rokovnika postoji mogućnost da se na svakoj unutrašnjoj strani odštampa reklama i logo firme.
Memorandum je pored logotipa i vizit karte sastavni deo korporativnog indentiteta firme. On predstavlja papir A4 formata, na kome se nalaze osnovni podaci Vaše firme (logo i naziv firme, bankovski račun, PIB, matični broj, kontakt telefon, web sajt itd.). Jedno od pravila poslovne komunikacije jeste da svaka firma ima originalni memorandum.
Najlepši primer grafičkog dizajna u knjizi može se videti u obliku staroegipatske „Knjige mrtvih“ koja je pisana na papirusu. U srednjem veku knjige su uglavnom propagirale svete spise. To su najraniji oblici knjiga kakve danas poznajemo. Pisane su na pergamentu koji se sekao u istom formatu, a potom su prišivane sa strane, kako bi se mogle listati. Vrhuna dizajna knjiga dešava se od momenta kada je pronađena štamparska mašina u Evropi, 1440. godine. Idejni tvorac prve mašine za štampanje bio je Johan Gutenberg. Knjige se obično štampaju u A5 ili B5 formatu, na ofset hartiji, u broširanom povezu (lepljene sa strane), ali se mogu raditi i u bilo kojoj drugoj dimenziji i na različitim materijalima
Kalendari su odličan poklon za Novu godinu. Nudimo Vam veliki izbor zidnih, stonih, jednodelnih i višedelnih kalendara uz mogucnost štampe ili izrade kalendara po želji, kako bi Vaš brend dobio svoje mesto na zidu ili stolu Vašeg klijenta.
Brošura ili prospekt je informativni papirni dokument koji se često koristi za reklamiranje. Može biti u obliku knjižica kratke forme ili papir većeg formata, više puta presavijan.
Plakati su atraktivan i efikasan način marketinga. Najviše se koriste za promociju raznih događaja, koncerata i filmova, ali su dobri i za promociju proizvoda, akcijskih ponuda, usluga itd. Plakat ne sme biti pretrpan informacijama i slikama jer retko koji prolaznik će zastati da ga pročita. Poruka mora da bude trenutno jasna i da zainteresuje.
Ako Vam je potreban originalan dizajan za Vaš lokal, naši dizajneri mogu Vam ponuditi najbolja rešenja u raznim štamparskim tehnikama. Brendiranje lokala je još jedna naša usluga koja će u značajnoj meri doprineti dobrom marketingu, profesionalnom izradom unikatnih i kvalitetnih reklamnih aplikacija na izlozima, podovima, plafonima, zidovima i svim drugim površinama u lokalu ili ispred njega.
Deo našeg asortimana štamparskih usluga predstavlja i štampa na tekstilu, koju radimo u veoma kratkim vremenskim rokovima, u malim, srednjim ili velikim tiražima, bez ikakvih ograničavanja u pogledu količine (moguće je štampanje samo jednog komada), s tim da za veće tiraže nudimo povoljnije cene. Vršimo štampanje raznih tekstilnih predmeta: majica, dukserica, kačketa, odevnih predmeta za bebe, portikli, peškira, jastučnica, radnih kombinezona i prsluka, stoljnjaka itd.
Auto grafika predstavlja moćno marketinško sredstvo koje Vaš automobil ili bilo koje drugo vozilo pretvara u jedinstven, pokretni reklamni prostor. Izradom auto grafike, tj. brendiranjem vozila dobićete dugotrajnu reklamu za Vaše proizvode ili usluge na najrazličitijim lokacijama, gde god da se odvezete, što pruža mogućnost da Vaš brend bude poznat veoma širokom krugu ljudi. Bez obzira da li je reč o kombiju, pick up vozilu, kamionu, autobusu ili automobilu, auto grafika se može uraditi na svim vozilima.
UV digitalna štampa! Profesionalna štampa na svim materijalima u punom koloru. Sve što ste zamislili možemo da odštampamo! Štampa na objektima do 508 mm širine, 330 mm dužine i 100 mm visine. Svojom širinom od 51 cm kombinuje novi moćniji UV-LED sistem sušenja, napredne ECO-UV boje i tehnologiju optimizovane kontrole štampe, kako bi se dobila bolja produktivnost. OLOVKE UPALJACI PRIVSCI CD/DVD PLASTICNE KARTICE UPALJAC PLEKSIGLASM PVC NALEPNICE DRVO PLASTIKA ROKOVNICI MAGNETI BEDŽEVI
ŠTAMPARIJA HAPPY

Iako je proces pripreme, organizacije i procesa štampe standardizovan, za nas je svaki posao nov početak stvaranja orginalnog. Kad klijen to prepozna ili odobri, znamo da smo uspeli.

Štampamo na svim vrstama materijalama, ina cilindričnim i na sfernim i savijenim oblicima.